Uluslararası Merhamet Derneği Şarkışla merkez ve köylerine yerleşen ya da yakınlarının yanında ikamet eden ailelerin gıda, temizlik hijyen ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Şarkışla Belediyesi ve Uluslararası Merhamet Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa faaliyeti olarak kurulmuş olan ve bugüne kadar Şarkışla'da ikamet eden ihtiyaç sahibi Ailelerin gıda ihtiyacını karşılayan sosyal market, deprem bölgesinden gelen ailelerin gıda ihtiyacını karşılamaya başladı. Şarkışla merkez ve köylerine yerleşen ya da yakınlarının yanında ikamet eden ailelerin gıda, temizlik hijyen ihtiyaçları karşılanmaktadır. Aileler markete gelerek diledikleri üründen almaktadırlar, Sosyal market Muhsin Yazıcıoğlu camii bodrum kat Şarkışla adresinde faaliyetine devam etmektedir.