×
×
Belediyemiz söz verdiği projelerden birinin sonuna yaklaşıyor!..
Haberler
#

Belediyemiz söz verdiği projelerden birinin sonuna yaklaşıyor!..

Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi'ni hayata geçiriyoruz. Mevcut merkezin yetersiz kalması ve yerleşim alanı içerisinde bulunması nedeniyle yeni bir yapı ve tadilat çalışması başlattık.


Yeni rehabilitasyon merkezi, yaralı ve hasta hayvanların tüm tedavilerinin yapılacağı ve Şarkışla’da ilk kez kapalı kısırlaştırma tedavisinin uygulanacağı bir tesis olacak. İnşası tamamlanan bu modern merkez, daha donanımlı olacak ve bölgedeki sokak hayvanlarının bakım ve aşılarının yanı sıra kontrolsüz çoğalan sokak hayvanlarının kısırlaştırma işlemleri ile yaralı ve hasta hayvanların ameliyatlarını gerçekleştirecek.

Merkezde, kan sayımı, X-Ray, röntgen, idrar sayımı, yoğun bakım, anestezi cihazları ve hidrolik ameliyat masası gibi ileri teknoloji tıbbi cihazlar yer alacak. Veteriner hekimler ve veteriner teknikerleri, diğer görevli personelle birlikte çalışmalarını bu yeni merkezde sürdürecek.

Yaklaşık 6 bin metrekare kullanım alanına sahip olan merkezin tadilatı ve bin metrekarelik alandaki çalışmalarımız devam ediyor.


#
#
#
#
#
#


Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!