19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun..
#

Belediye Başkanımız Kasım Gültekin ve Büyük Birlik Partisi Şarkışla İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahbaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programına katıldı.

Başkanımız Gültekin, 'Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milletimizin bağımsızlık mücadelesi Kurtuluş Savaşı’nın ateşini yakmasının 105. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutluyorum. Gençlerimizin spor alanında kendilerini geliştirmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve her zaman destekçileriyiz. Nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.' dedi.

Voleybol turnuvasında derece yapan öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

#