Sivas PTT Baş Müdürü Hükümdar KAVAK Başkanımızı Ziyaret Etti...

PTT Sivas Baş Müdürü Hükümdar Kavak, Yapı ve Teknik İşler Müdürü Vedat Deveci, Satın Alma Müdür vekili Serdar Sarıtepe, PTT Şarkışla Şube Müdür vekili Seyfullah Zafer Kılıç ve İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Necati Koç Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ’u makamında ziyaret ederek, İlçemize yapılacak olan Yeni PTT hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, Pınarönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 32 yıllık binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılacağı belirtildi.
Belediye Başkanı Oğuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çalışmalara 13 Şubatta yapılacak olan ihale ile başlanacak, bir hafta içerisinde yer teslimi, akabinde 210 gün içerisinde bitirilmesi planlanan bina için eski binanın yıkımına başlanacak” dedi.
Oğuz, PTT Şarkışla Şubesinin, yapım çalışma sürecinde de, Mart ayı başından itibaren belediye binasının ikinci katında, kargo ve posta işlemlerini de birinci katında hizmet vereceğini söyledi.