Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi...

KARAYOLU GÜVENLİĞİ VE TRAFİK HAFTASI DOLAYISIYLA PROGRAM DÜZENLENDİ.

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Ramazan Başol, trafik konusunda herkesin örnek olması, trafik kurallarına, işaret ve işaretçilerine uyuması gerektiğine vurgu yaptı. Hafta boyunca bilgilendirme çalışmaları yapacaklarını belirten Başol, "Trafik kurallarına uyarak, hayatımızın bir yaşam biçimi haline getirerek içimizdeki trafik canavarını öldürmeliyiz." dedi.
Konuşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan stantlar gezildi. Stantta Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Alaattin Tinni'ye temsili olarak alkolmetre üfletildi.
Oyuncak araç süren öğrencilere trafik kuralları anlatıldı.
Programa, Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Mithat Tolunay, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sayın Yusuf Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Ergen, Şarkışla Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Himmetoğlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.