Sivas Milletvekilimiz Sayın Habip Soluk Şarkışla'da

Ak Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Ak Parti ilçe teşkilatıyla, Şarkışla belediye binasında bulunan Şark odasında bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, da Milletvekili Soluk’a ilçede yapılan çalışmaları anlatarak, “İlçemizin en büyük sorunu, vatandaşımız için en çok şikayet konusu olan içme suyu sorunun kalkması için Allah’ın izniyle mart ayında kazmayı vuruyoruz. Dolayısıyla iki yıl içerisinde Su, kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve yol sorunumuz tamamen sorun olmaktan çıkacak” Dedi.
Şark evindeki ziyarete DSİ 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya, Karayolları 16. Bölge Müdürü Aydoğan Aslan, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Ak Parti ilçe Başkanı Serdar Öksüm ve teşkilat üyeleri, İl genel ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri katıldı.