×
×
Şarkışla Belediye Spor Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti...
Haberler

Şarkışla Belediye Spor teknik ekip ve sporcular, kendilerine desteklerini eksik etmeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz’u makamlarında ziyaret ederek, teşekkür edip forma takdim ettiler.

Teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, yardımcıları Murat Tulumcu, Muhammed Rıza Kurt, takımın genel koordinatörü Hayri Solmaz ve futbolcular ilk olarak Kaymakam Pektaş’ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk halinde verdiği, bir haftalık Antalya tatili sözünü yerine getirdiği için teşekkür edip forma hediye ettiler.
Her zaman takımın yanında olacağını belirten kaymakam Pektaş, teknik ekip ve futbolculara Bölgesel Amatör Liginde de başarılar dileyerek buradan gelecek şampiyonluk için de Kıbrıs tatili sözü verdi.
Daha sonra Belediye Başkanımız Oğuz’u makamında ziyaret eden ekip başkana, hiçbir maçı kaçırmadan tribünlerden kendilerine destek verdiği, takımın tüm ihtiyaçlarını anında karşıladığı için başkanımız Oğuz’a teşekkür edip forma hediye ettiler.

Başkanımız Oğuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek takıma teşekkür etti. Başkanımız Oğuz, “Her zaman yanınızdayım, geçen sezon şampiyonluğu tattırdınız tadı damağımızda kaldı bu yılda aynı tadı yaşatacağınızdan endişem yok, çünkü inanıyorum Bal liginde de Şampiyon olarak çıkacak ve takımı 3. Lige taşıyacaksınız.” Dedi.
Kömürlüoğlu, “Şarkışla’ya Şarkışla’lıya bu sezonda yeni bir mutluluk yaşatacağız inşallah. Hedefimiz Şampiyonluk” diyerek Şarkışlalılardan da destek beklediklerini, maçlarda tribünleri doldurmalarını istedi.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!