Şarkışla Belediye SPOR-2 Divriği SPOR-1

Şarkışla Belediye Spor ve Divriği Spor Karşılaşması gerçekleşti.

Şarkışla Belediye Spor Divriği Sporu 2-1 Divriği Sporun sahasında 2-1 yendi. Şarkışla Belediye Sporun gollerini Abdulkadir AYTAK ve Sedat Seçme attı.Divriği’de oynanan ve maçı 2-1 kazanarak yeniden lider olan Şarkışla Belediye spor Şarkışla’da, aralarında Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş’ın da bulunduğu kalabalık bir taraftar grupla ilçe girişinde meşaleler ve davul zurnaların eşliğinde halaylarla karşılandı.
Yüzün üzerinde bir araç konvoyu ile ilçe merkezinde tur atan sporcular Yıldırım mahallesinde bulunan İbrahim Göker Parkına geldi. Burada da yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan sporcular sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti. Divriği de oynanan maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen Divriği spor taraftarı hakem ve oyunculara saldırmış, polis olaya biber gazı ile müdahale etmek zorunda kalmıştı.

Şarkışla Belediye Spor İlçe Girişinde Çoşkuyla Karşılandı