×
×
Kız Meslek Lisesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma programı düzenledi...
Haberler

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma programı düzenledi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından okunan Kuran Tilavetinden sonra, günün anlam ve önemini ilçe kaymakamımız Sayın Akif Pektaş anlattı.
15 Temmuz tanıtım videoları, şiirlerin okunması, 15 Temmuz kahramanlarının tanıtımı, öğrenciler tarafından Demokrasi marşının okunması, Ömer Halis Demir’in şehit oluşunun canlandırılması, 30 kurşun şiiri ve 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin slayt eşliğinde gösterilmesi duygulu anlar yaşattı.
Günün anlam ve önemini anlatan Kaymakam Akif Pektaş, “Allah bir daha böyle günler yaşatmasın” dedi.
15 Temmuzun önemine değinen Pektaş, “Allah bu millete muhafaza buyurdu, başkomutanın emriyle milyonlar sokağa döküldü. Topu, tankı, kurşunu göğsünde durdurdu ve belki bu alemde kiracıyız ama bu vatanın bizim olduğunu bir kez daha herkese gösterdi.” Diyerek öğrencilere çok şey düştüğünü bunun içinde eğitimcilerin çok büyük görevleri olduğunu aktardı.
Aşık Veysel Gençlik ve kültür Merkezindeki programa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Milli eğitim şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.,




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!