×
×
Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
Haberler

Şarkışla'da düzenlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik için halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Furkan Furkan çay evi oldu.

Yaklaşık bir hafta önce başlayan Turnuvanın şampiyonu Furkan Çay evi spor kupasını Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Gazibey spor, 3.sü ise Diriliş spor olurken centilmenlik kupasını da Şemsi Efendi Konağı spor aldı.
Başkan Oğuz, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, “ Ak Parti gençlik kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. İstenilen amaca ulaşılmış, birlik, beraberlik ve kardeşlik sahaya en güzel şekilde yansımış tebrik ediyorum. Tabi elemelerde bir takım birinci olacak ama tüm takımlarımız gönüllerimizin birincisi.” şeklinde konuştu.
İl gençlik kolları başkanı M.Burak Kuruçay da bu turnuvanın 81 il ve tüm ilçelerinde düzenlendiğini belirterek “burada birinci olanlar ilde de eşleşme yaparak maç oynayacaklar. İlde birinci olanlar da Türkiye finalinde ilimizi temsil edecekler.” Dedi.
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caymaz, turnuvaya katılan takımlara ve turnuva boyunca kendilerine destek veren katılımcılara teşekkür etti. Caymaz “Birlik ve beraberliğimiz maçların bitmesiyle birlikte bitmeyecek, normal yaşantımızda da devam edecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından Yıldırım Mahallesi'ndeki halı sahada düzenlenen turnuvaya 8 takım katılmıştı.



Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!