×
×
Sancaktepedeki Sivaslılar Şarkışla'da...
Haberler

Sancaktepe Sivaslılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Şarkışla Ziyareti

İstanbul Sancaktepe Belediyesinin düzenlediği kültür turları kapsamında, Sancaktepe Sivaslılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Şarkışla'ya gezi düzenledi.
Sancaktepe belediyesinin düzenlemiş olduğu kültür gezisi kapsamında Sivas ve ilçelerini gezerek kültür alışverişinde bulunan Sancaktepe heyeti, Şemsi Efendi Konağında Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz'a misafir oldular. Dernek başkanı Sayın Adem Yıldırım,Belediye başkanımız Sayın Ahmet TUrgay Oğuz'un misafirperverliğinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek Şarkışla'lıları da Sancaktepe'ye beklediklerini söyledi.
İlçenin tarihi ve kültürü ile ilgili bir dizi temaslarda bulunduklarını belirten Yıldırım, "Bizleri böylesi nezih bir ortamda ağırladıkları için başkanımız Oğuz'a teşekkür ediyorum. Şarkışla'ya kadın kolları başkanımız Gökşin Yalçın, gençlik kolları başkanımız Ömer Faruk Bayram, yönetim kurulu üyelerimiz ve 15 öğrenciden oluşan toplam 92 kişi ile geldik ilçede geziler yaptık son olarak'da belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz'un verdiği akşam yemeğine katılarak başkanla sohbet etme fırsatı bulduk, başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.
Başkanımız Oğuz'da yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu en kısa bir süre içerisinde de Şarkışlalılarla birlikte iadeyi ziyarette bulunacaklarını söyledi.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!