Şarkışla Belediyesi

Çanakkale Kahramanları Anısına 70 Fidan Dikildi!

19 Mart 2025

HABERİ DİNLE

Çanakkale Kahramanları Anısına 70 Fidan Dikildi!

Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. 70 meyve fidanı, kahraman şehitlerimizin aziz hatırasına dikildi.

Etkinliğe Belediye Başkanımız Kasım Gültekin, Başkan Yardımcımız Mehmet Şimşek, Şirket Müdürümüz Alparslan Altunbulak, İşçi Amirimiz Bekir Subaşı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fatih Ertugay, akademisyenler, öğrenciler ve personel katılım sağladı.

Her fidan, Mehmet Akif Ersoy, Seyit Onbaşı ve daha birçok Çanakkale kahramanının adıyla anıldı. Kahramanlarımızın isimlerini yaşatmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şehitlerimizin hatırası, dikilen fidanlarla nesiller boyu yaşayacak!

Şarkışla Belediyespor ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla aylık nöbetçi eczane çizelgesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kent Bilgi Sistemi

Askıdaki ilanlara buradan ulaşabilirsiniz.

İhale ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İmar Değişikliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla'nın milli değerlerinden Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla'nın yetiştirdiği ünlü ozanımız Aşık Veysel ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!