TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HAYVAN PAZARINDA ‘‘Şarkışla Kangal Akkaraman Koç Festivali’’
#

Şarkışla Belediyesi, Sivas İli Damızlık Koyun Yetiştiriciler Birliği ve Sivas İl Tarım Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediğimiz festivale çok sayıda koyun yetiştiricisi ve vatandaş katılım sağladı.

Açık artırma usulü ile gerçekleştirilen müzayedede, alıcılar ve satıcılar bir araya geldi.

Festivale Sivas Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Şarkışla Kaymakamı Samet Öztürk, Sivas İl Tarım Müdürü Seyit Yıldız, Sivas İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mehrali Deliktaş, ve ilçe protokolü katıldı.

Uzaktan ve yakından katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

# #
# #