Sivas Valimiz Sayın Davut GÜL İlçemizde Ziyaretlerde Bulundu...

Şarkışla'ya geldiğinde ilk olarak Gürçayır beldesinde, geçtiğimiz gün trafik kazasında yaşamını yitiren Emrullah Derin'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Gül, Gürçayır beldesinde ilkokul bahçesine, Sivas Valiliği tarafından yaptırılan halı sahası alanında incelemelerde bulundu, belediye başkanı Osman Özkanı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçe emniyet müdürü ve Jandarma komutanının da eşlik ettiği Vali Gül'ün Şarkışla gezisin de, Şehit Doğan Kaya'nın ailesini ziyaretinin ardından, Sivas'taki programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı.