Şarkışla Belediyesi

Şehidimize Son Görev..

16 Nisan 2025

HABERİ DİNLE

İspanya'da görev yaptığı gemide kalp krizi geçirerek şehit olan hemşehrimiz, Elektrik Astsubay Kıdemli Çavuş Nihat İrgi, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit İrgi için Ay Yıldız Cami'de kılınan cenaze namazına;Belediye Başkanımız Kasım Gültekin, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Vali Yılmaz Şimşek, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekilleri, il protokolü, askeri erkan, şehidimizin yakınları ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Namazın ardından şehidimizin naaşı, göz yaşları ve dualar eşliğinde Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze töreni sonrası Başkanımız Gültekin ve il protokolü, şehidimizin Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek babası Mustafa ve annesi Dilek İrgi’ye sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Şarkışla Belediyespor ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla aylık nöbetçi eczane çizelgesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kent Bilgi Sistemi

Askıdaki ilanlara buradan ulaşabilirsiniz.

İhale ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İmar Değişikliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla'nın milli değerlerinden Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla'nın yetiştirdiği ünlü ozanımız Aşık Veysel ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!