Şarkışla Belediye Sporumuz Son Hazırlık Maçını Yaptı...

Şarkışla Belediye Sporumuz Son Hazırlık Maçını da kazandı.

Bölgesel Amatör Liginin (BAL) başlamasına bir hafta kala Şarkışla Şehir Stadyumunda son kez hazırlık maçına çıkan Şarkışla Belediye Sporumuz, Sorgun Belediye Sporu 5-2 lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Maçın ilk dakikalarında buldukları golle maça hızlı başlayan Şarkışla Belediye spor ilk yarının son dakikalarında kalelerinde gördükleri golle soyunma odasına 1-1 lik beraberlikle gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi maçı 5-2 lik skora taşıyarak kazanmasını bildi.
Maçın başlama düdüğünden önce konuşan Şarkışla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, hedeflerinin BAL liginde de şampiyonluk olduğunu vurguladı.
Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş ile birlikte tüm sporcuları tek tek tebrik eden Başkanımız Oğuz, “ Yeni sezonda bütün sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde kazasız belasız bir lig temenni ediyorum. İnşallah ligin sonunda da Şarkışla Belediyemiz olur.” Dedi.