×
×
Şarkışla Belediye SPOR 4 de 4 Yaptı...
Haberler

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Gurupta oynayan ŞarkışlaBelediye Sporumuz evinde oynadığı maçta, konuk ettiği Pütürge Belediye spor’a attığı 4 golün sevincini, maçın son düdüğünün ardından ‘Erik dalı’ oynayarak gösterdi.

Yusuf Adnan Kendirciler, Mehmet Yılmaz Çalışır, Yusuf Yaşar ve Ramazan Yakıcı’nın yönettiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapan Şarkışla Belediye spor birisi penaltıdan olmak üzere, 60. 67. 78 ve 93. cü dakikalarda attığı 4 gol ile Pötürge Belediye sporu 4-0 mağlup etti. Attıkları her gol sonrasında sevinçlerini takım arkadaşlarıyla paylaşan sporcular adeta yumak oluşturdular.
Maçı tribünden izleyen Şarkışla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz maç sonunda sahaya girerek oyuncularını tebrik etti.
Çok sayıda taraftarın izlediği maçın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Başkanımız Oğuz, “Oyuncularımı kutluyorum, galibiyet serisini bu maçı da alarak 4 de 4 yaptılar, hem de 4 golle” diyerek galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyledi.
Şarkışla Belediye Spor bu galibiyetle puanını 12 ye çıkartarak guruptaki liderliğini sürdürdü.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!