Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması İlçe Birincisi Okula Ziyaret...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, ortaokullar arası düzenlenen bilgi yarışmasında BİRİNCİ olan Mehmet Emin Tuna Ortaokulu'na tebrik ziyaretinde bulundu. Öğrenci, Öğretmen ve Velilerle biraraya gelerek, tebriklerini iletip yarışmadaki başarılarından dolayı öğrencilere tablet hediye etti.Öğretmen ve İdarecilere teşekkür ederek, başarı temennilerini iletti.

Sivas'ta yapılacak yapılacak bilgi yarışmasında da Mehmet Emin Tuna Ortaokulu'nun İlçemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğinden emin olduğunu belirterek, herzaman öğrencilerin yanında olduğunu ve hertürlü destek vereceğini belirtti.