Milli Egemenlik İlkokulu Hizmete Açıldı..
#

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Gültekin ve Büyük Birlik Partisi Şarkışla İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahbaz, “Milli Egemenlik İlkokulu” açılış törenine katıldı.

Açılış törenine; Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Sn. Abdullah Güler, Vali Yardımcısı Sn. Şakir Öner Öztürk, Kaymakamımız Sn. Samet Öztürk, Sivas Milletvekilleri Rukiye Toy, Hakan Aksu, İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Açılış konuşmalarının yapıldığı törende, Belediye Başkanımız, Ak Parti TBMM Grup Başkanımız, Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz ve Sayın Kaymakamımız yapılan hizmetin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

#
# #