Mahalleler Arası Bahar Futbol Turnuvası Başladı...

Gençler arasında birlik beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması hedeflenen ve turnuvaya, 1 Nisan -22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalara, 12 Mahalle Muhtarının oluşturduğu 12 takım katılıyor.

Şehir Stadyumunda bir araya gelen takımlara amaçlarını anlatan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, düzenlenen turnuvanın hayırlara vesile olmasını ve turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
Başkanımız Oğuz, “Böyle bir organizasyonla Şarkışla’nın futbol geleceğine yeni bir ivme kazandıracağız. Bu ilk adımla gelecekteki futbolumuza da yatırım yapmış olacağız.” Dedi.
Yıldırım Mahallesi ile İstiklal Mahallesi takımları arasında oynan ilk maç Yıldırım Mahallesinin 7-2 üstünlüğüyle bitti.
Turnuvanın final maçının 22 Nisanda yapılacak olup 23 Nisan da Kupa Töreni düzenlenecektir.