Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan Halk Eğitim Merkezindeki Kursiyerlere Ziyaret...

Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Ettiler.

Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ ile birlikte Şarkışla Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezini ziyaret ederek, Halk Eğitim Müdürü Sayın Ertan AYDEMİR'den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Bir sürede kursiyerlerle sohbet ettiler.

Şarkışla Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezini ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Cihad GÜNDOĞDU ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Hayri SOLMAZ'da eşlik etti.