İçişleri Bakanlığımızın Ek olarak Koronavirüs Tedbirleri...

Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde kamu düzeninin bir parçası olan kamu sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek amacı ile İçişleri Bakanlığımız tarafından alınan tedbirlere ek olarak il, ilçe ve beldelerimizdeki mahalle/semt pazar yerlerinde uyulması gereken kurallara ilişkin olarak aşağıdaki tedbirler uygulanacaktır:

Ayrıca kamuoyunda sosyete pazarı olarak adlandırılanlar başta olmak üzere sergi ve tezgâhlarda giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta vb zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışının yapıldığı tüm pazarların faaliyetleri 27.03.2020 tarihi 17;00 itibariyle geçici bir süreliğine durdurulacaktır.