HOŞ GELDİN BEBEK

HOŞ GELDİN BEBEK

Şarkışla Belediyesi Sosyal Sorumluluk ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ projesi kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ziyaret etti.

Yeni doğan bebek sahipleri Başkanımız Ahmet Turgay OĞUZ’un ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olarak “ Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Başkanımız bizi ziyaret etmesi, hayır dua da bulunması bizleri çok mutlu etmiştir .” diye konuştular.

Belediye Başkanımız Allah herkese çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşatsın dileklerinde bulunan çocuk sahiplerine bebek paketini takdim ederek sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet edip Şarkışla Devlet Hastanesinden ayrıldı.