Hayvan Pazarı Ziyareti...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, bölgenin hayvan ihtiyacını karşılayan ve bölge ekonomisinin can damarı diye tabir edilen canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret etti.
Sabahın erken saatlerinde Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ ,Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ ve birim müdürleriyle pazarı gezen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, esnafa bol kazanç diledi. Esnafla bir araya gelen Başkanımız ve Kaymakamımız, istek ve talepleri dinleyip, ilgili birim müdürlerine taleplerin karşılanması talimatını verdi. Hayvan pazarı esnafı, pazar alanında yapılan düzenleme ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, bölge ekonomisinin mihenk taşı canlı hayvan pazarı esnafının tüm taleplerinin yerine getirildiğini söyledi.

Başkanımız yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle esnaf ve vatandaşların Kurban Bayramını Kutlayarak hayvan pazarından ayrıldı.