×
×
Gaziler Günü Nedeniyle Şehitler Meydanında Program Düzenlendi...
Haberler

Şehitler Meydanındaki 96. Gaziler Günü kutlamaları, Saygı duruşu, istiklal marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmesiyle sona erdi.

Şehitler meydanındaki programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik şubesi başkanı Personel Yüzbaşı Çağlayan Öztürk yaptı.
Öztürk, “ Bugün Türkiye Cumhuriyetinin yanı sıra Kore Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin var oluş mücadelesinde iç güvenlik harekatı sonucunda ve 15 Temmuz gecesi vatanı için gözlerini kırpmadan, canlarını hiçe sayan gazilerimizi onurlandırdığımız gündür.” Diyerek “Gaziler günü hayatlarını bu aziz ulusa adayan tüm gazilere kutlu olsun” dedi.
Şehitler meydanındaki program öğrencilerin şiir okumasının ardından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde Gazi ve aileleriyle bir araya gelen Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özcan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve daire amirleri bir süre sohbet etti.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!