×
×
Belediyemizdeki Taşeron İşçiler Kadroya Geçti...
Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz belediyemizde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçen 68 kişi için Öğretmen evinde akşam yemeği verdi.

Başkanımız Oğuz burada yaptığı konuşmada kadroya geçen işçiler adına çok sevindiğini belirterek, “ En az sizler kadar sevindim, bizler sizlerin çalışmalarınızdan memnunduk şimdi hep birlikte daha çok çalışıp daha çok mutlu ve memnun olacağız.” Diyerek hayırlı olmasını diledi.

Daha önce başlaması gereken ancak bazı nedenlerden dolayı ihalesi geciken Alt yapı çalışmasına da değinen başkan oğuz bu sezon daha çok çalışacaklarını söyleyerek, “ Yarın uzun sürecek, vatandaşımızın da çevre kirliliği ve yol sıkıntıları yaşanacağı ancak hayati önem taşıyan Su şebekesi, Kanalizasyon ve Yağmur suyu hattının çalışmalarına başlamak üzere ilk kazmayı vuracağız. Bu nedenle işimiz zor, zorluklara hep birlikte göğüs gereceğiz.” Diyerek, özellikle sosyal medya üzerinden “Sularımız ne zaman yapılacak diye soran vatandaşlarımızı da yapacağımız küçük çaplı törene katılmalarını basın aracılığı ile duyurmak istiyorum. 150 Milyon Liraya mal olacak Alt yapı çalışmasının Şarkışlamıza hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Yemek programına belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!