×
×
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı...
Haberler

Başkanımız OĞUZ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919 yılında Samsun'da aziz milletimiz ile başlattığı istiklal mücadelesinin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmasının 98. yılını aynı gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçmiştir.

30 Ağustos Zaferini büyük yapan, dünya savaşından büyük kayıplarla çıkmış, işgale uğramış ve toprakları paylaşılarak tarihten silinmeye çalışılan milletimizin, büyük önder Atatürk’ün üstün komutanlık yeteneği ile ordumuzun kahramanlığı ve cesaretiyle verdiği olağanüstü mücadelesidir.

Bu duygular içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, tüm hemşerilerimizin “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı” kutluyorum."Dedi.



Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!