×
×
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Haberler

Bayramların her zaman bütünleştirici bir ruhla inananları bir araya getirdiğini belirten Başkanımız OĞUZ: “Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.” dedi.

Başkanımız OĞUZ şöyle devam etti:

“Yaşamaya çalışan toplumların, ülkelerin içinde bulunduğu şartlara baktığımız zaman, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ve ay-yıldızlı Türk Bayrağı altında huzur içinde yaşayan bir millet olarak ne kadar şanslı olduğumuzu ve bize bu huzuru veren Yüce Allah’a ne kadar şükretmemiz gerektiğinin idrakinde olmalıyız.

Kıymetli hemşehrilerim; Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”



Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!