Belediye Başkanımız İlçemizdeki Sınıf başkanları ve Öğrenci temsilcileri ile Buluştu...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Başkanlarla Buluştu.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ İlçemizdeki sınıf başkanları ve öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.Başkanımız öğrencilerle hoş zaman geçirerek onlarla sohbet etti.Yapılan hizmetleri değerlendirmek, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyerek sorularına içtenlikle cevap vermek için düzenlenen “Belediye Başkanımız, Başkanlarla Buluşuyor” programında İlçemizdeki ilkokul ve liselerin sınıf başkanlarıyla ve öğrenci temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, öğrencilere hayat tecrübelerini anlattı.Programın açış konuşmasını yapan Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt ERGEN, “Başkanımızın birikiminden ve tecrübelerin istifade etmek bizler açısından çok önemli bir fırsat. Bu anlamda bizleri kırmayarak bugün birilikte olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.Program Sonunda Belediye Başkanımıza Öğrenci Temsilcisi öğrencilerin adına plaket takdim etti.