Belediye Başkanımız İftar Programında Sağlık Personeli İle Bir Araya Geldi...

Şarkışla Devlet Hastanesinin düzenlemiş olduğu iftar programında Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ sağlık personeli ile birlikte iftarını açtı. Programa Sivas Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Davut Vecdi Ersöz, İdari Hizmetler Başkanı Sayın Yaşar TAŞTEMUR,Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Yalçın KAYA ve Sağlık personeli katıldı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Çaldıran Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Yalçın KAYA, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, “Yoğun iş temposuyla geçirdiğimiz günlerin içinde böyle güzel ve nezih bir ortamda sizlerle bir araya gelerek iftar yapmamın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.