Başkanımız Kasım Gültekin'den Ankara Kent Konseyi'ne ziyaret..
#

Belediye Başkanımız Kasım Gültekin, Ankara ziyaretleri kapsamında Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

Başkanımız Gültekin’e konsey çalışmaları hakkında bilgiler veren Halil İbrahim Yılmaz, ‘’Şarkışla bizim için kıymetlidir. Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Bey’in yapmış olduğu ziyaret bizi ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Başkanımız Gültekin ise, ‘’Ankara’da birlik ve beraberlik adına çok pozitif bir ortam gördüm. Halil İbrahim Bey’in başarmış olduğu büyük işler adına her zaman gurur duyuyoruz. Ev sahiplikleri için Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Ziyaret anısına Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkanımız Kasım Gültekin adına ‘Ankara’da bir dikili ağacımız var’ belgesini takdim etti.

# #