15 Temmuz Anma Etkinlikleri

Anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak Yıldırım Mahallesindeki Şehitlik ziyaret edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Hz. Ebubekir cami imamı Cahit Uzundal Kuran tilaveti okudu, ilçe vaizi Celal Ulusoy da dua etti.
Protokol üyeleri ilçede bulunan Şehit aileleri ve gazileri ziyaretlerinin ardından Tarihi Büyük cami de düzenlenen mevlit programına katıldılar.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine ilçe Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Emniyet müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Jandarma komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, daire amirleri ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.