Yeni Emtia Pazarı Çalışmaları Başladı...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Yeni Emtia Pazarı Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Belediye Başkanımız Emtia Pazarı çalışmalarını yerinde inceleyerek konuşmasında “Yapılan Yeni Emtia Pazarımızın finansı Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından karşılanacak. Proje bedeli 410 bin 600 lira olan emtia pazarının bin 900 metrekare alana kuruluğunu ve bunun için de modern bir pazarın kalıcı olabilmesi için yapılacak istişareler sonucunda da , yaz kış sürekli olarak halka hizmet verilebilmesi için kapalı olarak inşa ediliyor.Şuan da Pazar alanının kazı dolu çalışmalarının devam ettiğini” söylerek oradan ayrıldı.