Tebrikler Şarkışla Belediye SPOR

Şarkışla Belediye Sporumuz 2 de 2 yaptı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta top koşturan Şarkışla Belediye Spormuz evinde konuk ettiği Ladik Sporu 1-0 yenerek oynadığı 2. Maçını da kazandı.
Şarkışla Şehir stadyumunda saat 15.00 başlayan maçı Ahmet Ecevit, Gökhan Apaydın, Berkay Otuzbiroğlu üçlüsü yönetirken 4. Hakemliği de Dursun Can yaptı.
Her iki yarıda da üstün oynayan Şarkışla Belediye sporumuzun tek golünü 19. Dakikada 7 numaralı formasıyla Hüseyin Ateş attı.
Maçta, ikisi Ladik Spor, üçü de Şarkışla Belediye Sporlu oyunculara olmak üzere toplam 5 sarı kart çıktı.
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz ve belediye meclis üyelerinin de tribünden izlediği maça çocuklar ve kadınlarda büyük ilgi gösterdi.