TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM Şehitlerimizin Baba Evinde Taziye Ziyaretinde Bulundu...

TBMM Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Sivas Valimiz Sayın Davut GÜL, Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ,Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Serdar ÖKSÜM Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya'nın babaevini ziyaret ederek, aileye taziyelerini ilettiler.