Sivas Valisi Gül Şarkışla'da

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla'ya giderek ilçede incelemelerde bulundu.
Kaymakamı Akif Pektaş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay tarafından karşılanan Vali Gül, ilk olarak ilçe merkezinde yapımı devam eden yeni hükumet konağı inşaatını gezdi.
Yetkililerden bilgi alan Gül, daha sonra yapımı devam eden Şarkışla ve Cemel beldesi arasındaki duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali Gül, "İnşallah bu senenin sonunda hem hükumet konağı bitmiş olacak, hem şehir meydanı bitmiş olacak hem de Muhsin Yazıcıoğlu Camisi bitmiş olacak. Şimdiye kadar Muhsin Yazıcıoğlu Camisi hayırseverlerin katkılarıyla yapıldı, inşallah bundan sonra da kalan kısım biter ve hizmet vermeye başlar." dedi.