×
×
Sivas Valimiz Şarkışla'da...
Haberler

SİVAS VALİMİZ ŞARKIŞLA'DA...

Sivas Valimiz Sayın Davut GÜL, ilk olarak yapımı devam eden Kent Meydanında incelemelerde bulundu. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş’ı makamında ziyaret eden Gül, ilçede yapımı devam eden kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Yıldırım Mahallesi'nde inşaatları süren Şarkışla Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 16 derslikli İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunan Valimiz Gül, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Şarkışla-Cemel Beldesi arasında yapımı tamamlanan bölünmüş yolda da incelemelerde bulunan Gül, ilçede alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında Damlaca Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde gördü.
Şarkışla’nın her geçen gün daha da geliştiğine değinen Gül, “Burada kaymakam olarak görev yaptığım dönemden biliyorum, Şarkışla’nın en büyük sorunu içme suyu ve altyapı sorunuydu. Dolayısıyla bu sıkıntıların giderilmesi için yapılan çalışmalar vatandaşlarımızı ve bizleri sevindirdi. Bu vesileyle altyapı sorunu çözen başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz olmak üzere Belediye Başkanımız Ahmet Turgay Oğuz'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şarkışla'ya yapılan yatırım küçümsenecek bir yatırım değil." dedi.
Sivas Valimiz Sayın Davut Gül’ün Şarkışla’daki incelemelerine Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş, Kaymakam adayı Sayın Aydın Uyanık, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanımız Sayın Hakverdi Bulut, Gürçayır Belde Belediye Başkanımız Sayın Osman Özkan ve kurum amirleri katıldı.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!