"Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

"Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri Sayın Emine Erdoğan tarafından himaye edilen "Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki seminer salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıda, atıklar ve çevreye verdiği zararlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
Projenin sisteme geçtiği, kurum ve kuruluşların Entegre Çevre Bilgi Sistemi'ne (EÇBS) şubat ayı sonuna kadar kayıt yaptırmaları gerektiği bilgisi verildi.
Toplantıya, Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı