Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Bir Bölüme Daha Kavuştu...

Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt ERGEN Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda yeni açılan HARİTA TAPU KADASTRO Bölümünün tanıtımı yapıldı.

1952 Yılında yapılan 66 yıldır ilçemizde hizmet veren Şehit Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılan çalışmalarla açılan sokaklarda eğitime farklı bir bakış açısı getirdi.

Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Okul Müdürü Sayın Halit Seyfullah AYDOĞAN'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Daha sonra hatıra defterini de imzalan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız yapılan çalışmaları beğendiklerini emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiklerini ifade ettiler.