ŞARKIŞLA BELEDİYESPOR BAL LİGİNDE...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Sivas amatör birinci küme Şampiyonu Şarkışla Belediyespor ile BAL liginde yer alan Zara Belediyespor karşı karşıya geldi . Cumhuriyet üniversitesi sahasında oynanan maçı Şarkışla Belediyespor Hüseyin Ateş ,İsmet Yıldırım ve Galip Bal'ın golleri ile 3-1 kazanarak seneye Sivas'ı ,Demirspor ile beraber temsil etmeye hak kazandı.Ote yandan Zara Belediyespor'un tek golünü Metin Kurt Penaltıdan kaydetti.Ayrıca ilk yarıda Zara Belediyespor'da Vural Koçyiğit kırmızı kart gördü.Zara Belediyespor seneye Sivas amatör kümede mücadele verecek.

Şarkışla Belediyespor kulübünü , yetkili kişileri,teknik heyeti , futbolcuları ve bütün taraftarlarını tebrik ediyor ve seneye BAL liginde başarılar diliyoruz.