×
×
Şarkışla Belediye Sporun Yeni Hocası Ahad KÖMÜRLÜOĞLU
Haberler

Sivas’ta oynanan son maçında Zara Belediye Sporu 3-1 yenerek Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkan Şarkışla Belediye spor prensipte anlaştığı Ahad Kömürlüoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Belediye Başkanlığında yapılan imza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, “Şarkışla’mıza hayırlı olsun” dedi.
BAL liginde top koşturacak olan Mavi-Beyazlı ekibe taze kanların katıldığını belirten Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz yaptığı konuşmasında, “ Üçüncü lig hedefimizi gerçekleştirmek için bugün Ahad hocamla sözleşme imzaladık. Ahad hocam Sivas’ımızın en başarılı teknik direktörlerden biri, inşallah bu başarı grafiğini Şarkışla Belediye sporda da yükselterek devam edecek.” Dedi. Başkan Oğuz maddi manevi Ahad hocaya tüm Şarkışla olarak tam destek olacaklarını belirtti.
Bir Yıllığına Şarkışla Belediye sporun teknik direktörlüğü için imza atan Ahad Kömürlüoğlu’da Şarkışla Belediye Spor ile başarılara imza atmak için geldiğini ve Şarkışla Belediye Sporla çalışmaktan mutluluk duyacağını belirterek, “Tercihlerini benden yana kullanan başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
Sezona Sivas Demir Sporla başlayacağını ancak bazı sebeplerden dolayı Sivas Demir Spordan ayrılarak Şarkışla Belediye Spor ile bir yıllığına sözle imzalayan Kömürlüoğlu, “ Burada başkanımıza yeni bir yılın, yeni bir heyecanın ilk aşamasındayız inşallah bu güvene layık oluruz. İnsanların bizden beklentilerini, ilçeyi hep beraber bir başarıya taşırız diye düşünüyorum.” Diyerek Şarkışla belediye sporun birkaç maçını izlediğini ve yapılacak birkaç transferle üçüncü takımın üçüncü lige çıkabileceklerini söyledi.
Kömürlüoğlu’nun yardımcılığını Murat Tulumcu, Muhammed Rıza Kurt, alt yapı hocalığına da( U-13, U15 ve U-15) Seyfettin Yıldırım’ın getirildiği belirtildi




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!