2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönemi başladı...

Okullarda İkinci Dönem Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt ERGEN, Garnizon Komutanı ve Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcıları ile birlikte Anafartalar İlkokulu ve Atatürk ortaokulunda ziyaretlerde bulundular. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet edip özel eğitim sınıfındaki öğrencilerle biraraya geldiler.Başkanımız konuşmalarında "2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminde geleceğimizin teminatı öğrencilerimize değerli öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir dönem diliyorum." dedi. Okul Müdürüleri de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirdiler.