Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz Şarkışla'da...

Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ Şarkışla'da

Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti.

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından düzenlenen çiftçileri bilgilendirme toplantısına katılmak üzere ilcemize gelen Bakanımız YILMAZ Aşık Veysel Kültür Merkezi Davut GÜL Konferans salonunda düzenlenen toplantıda Şarkışlalılarla bir araya geldi. Yapılan bu toplantıya Sivas Valimiz Sayın Davut GÜL,Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ,Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin AKAY,İlçemizde bulunan kurum Amirleri ve çok sayıda çiftçilerimiz katıldı.