Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızca ortaklaşa düzenlenen programda, Kaymakamımız Sayın Akif Pektaş ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma programına Cemel Belediye Sayın Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Belediye Başkanı Sayın Osman Özkan, BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Sayın Yusuf Yazıcıoğlu, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Kaymakamımız Pektaş ve Başkanımız Oğuz, bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü,Polis Noktası ve Şarkışla Devlet Hastanesinde görev yapan sağlıkçıları, hastaları ve Şehit aileleri ile Gazileri de evlerinde ziyaret ettiler.