Kale Mahallesinde Yunus Emre Camiinin Temeli Atıldı...

Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, temel atma töreninde yaptığı açıklamada, bin 470 metrekare alan üzerinde inşa edilecek caminin, 425 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirtti.

Cami arsasını belediyeden aldıklarını aktaran İslamoğlu, “Cami inşaatının bir an önce başlayıp bitirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Dileyen hayırsever bir vatandaşımız bu inşaatı üstlenerek camiye ismini verebilir ya da maddi destek sağlayabilir." dedi.

Temel atma törenine Şarkışla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belediye Başkanımız Sayın Osman Özkan, İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz ve mahalle sakinleri katıldı.