İftar Sofrası Siz Değerli Hemşehrilerimizin Hizmetinde...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Belediyemiz İftar Sofrasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada "İftar sofrasının iftar saatine hazır olduğu belirtildi. İftar yemeği verdikleri alanında incelemelerde bulunan Başkanmız Oğuz, her yıl olduğu gibi bu yılda 600 kişilik iftar yemeği çıkaracaklarını belirtti.
Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ konuşmalarında, Seyehat halindeyken iftar saatinde ilçeye giriş yapan yolcularında iftar edebileceğini belirterek, "Ramazan, bereket ayıdır, bizde belediye olarak günlük ortalama 600 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Geçtiğimiz yıl bazı esnaflarımız ve bazı hayırsever vatandaşlarımız iftar yemeklerine büyük katkıda bulundu, bu yılda katkı sağlayacak vatandaşımız olursa belediyemizle irtibata geçerek hayırseverlerin adına da yemek verebiliriz." dedi.