Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı...

Şarkışla'da 2017 yılının ilk resmi hacı adayı kafilesi Müftülük önünde düzenlenen uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi.

Hacı adaylarını uğurlama programına, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ,Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ, İlçe Müftüsü Mehmet CİNGÖZ ve hacı adayları ile çok sayıda hacı yakınları katıldı.

Kur-an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından programda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, hacca gidenlerden kendilerine de dua etmelerini isteyerek, “Yüce Rabbimizin emri ve daveti üzerine sizler bu güzel kutsal yolculuğa çıkıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu çıktığınız yolda Kâbe’ye ulaşınca bizleri unutmayın. Ülkemizi unutmayın. Milletimize ve bizlere dua edin. Müminin silahı duadır. Sizlerin duanıza her zaman ihtiyacımız var. Sadece bizler için değil ülkemiz için memleketimiz için, bayrağımız için, dinimiz için, diyanetimiz için, bu ezan ve salaların daima okunması için dua ediniz. dedi."