C.Ü Doğa Sporları Topluluğu Şehit Doğan KAYA Anısına Fidan Dikti...
Günün Sözü Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma. Çünkü; bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir Hz. Mevlana

Cumhuriyet Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'u makamında ziyaret etti.

Doğa Sporları Topluluğu Başkanı Sayın Ömer BOSTANCI " Belediye Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti."

Belediye Başkanımız konuşmalarında " Ziyaretlerinden dolayı Doğa Sporları Topluluğuna ziyadesiyle memnuniyetini dile getirdi." Daha sonra Şarkışla girişindeki Şehit Doğan KAYA Anısına yapılan fidan dikim alanına giderek fidanları toprakla buluşturdular.