×
×
Belediyemizden Camii İnşatına 1 Milyon 600 Bin Liralık Bağış...
Haberler

Şarkışla Belediyesi, ilçede yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi için bir milyon 600 bin lira bağış yapma kararı aldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Turgay Oğuz başkanlığında toplanan meclis üyeleri, cami inşaatının biran önce tamamlanması için yardım yapılması konusunu görüştü. Yapılan görüşme neticesinde bir milyon 600 bin lira yardım yapılması için Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'a yetki verildi.
Muhsin Yazıcıoğlu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Kök ve dernek üyeleri Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz'u makamında ziyaret ederek yapılan yardımdan dolayı teşekkür etti.
Muhsin Yazıcıoğlu adına yaptırılan cami inşaatının biran önce tamamlanmasını arzuladıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz, "Camimizin bir an önce tamamlanarak ibadete açılması için belediye meclis üyelerimizin teklifini oy birliği ile kabul ederek, bir milyon 600 bin liralık yardımı onayladık. Şarkışlalılar adına belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Muhsin Yazıcıoğlu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanı ile üyelerine de çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
Dernek başkanı Kök ise caminin biran önce ibadete açılması için gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz'a ve belediye meclis üyelerimize teşekkür etti.



Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!