Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 30 Ağustos zaferinin Türk milletine kayıtsız, şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelediğini vurgulayan Başkanımız OĞUZ, "

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen ve bunu da tüm dünyaya gösteren, kahraman şehit ve gazilerimizi bu özel gün nedeniyle bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz.

Ulu önder Atatürk'ün komutanlığında yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, kahraman ordusuyla verilen mücadele sonunda kazanılan bu büyük zaferin 95. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, Türk ulusunu ve Şarkışla'lı hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.